Annons

Annons

Annons

Jönköpingsgalan 2018

Martin gjorde årets innovation

Text: 

Martin Bondéus på Bondtech AB löste problemet med materialmatningen till 3D-skrivare för plast och fick på köpet utmärkelsen Årets innovation i Jönköpings län.

Martin Bondéus (i mitten) fick under Jönköpingsgalan ta emot priset för årets innovation för sin produkt Bondtech Dual Drive Extruder, vilket är en uppfinning som löst problemet med materialmatningen i 3D-skrivare för plast.

I Värnamo samlades näringslivet till gala i fredags, men Martin Bondéus från Värnamo fick åka till Jönköping för att gå på gala. Han var nämligen en av tre som var nominerade till Science Parks och Almis gemensamma pris för årets innovation.

Annons

Annons

Motiveringen löd enligt följande:

”Genom idogt arbete, med start i källaren, har denna entreprenör visat att det går att bygga en internationell succé på kort tid – även inom hårdvarubranschen. Inom loppet av tre år har företaget gått från idé till utveckling och lansering av en produkt som nu exporteras till över 50 länder. Årets innovation löser inte bara ett på marknaden välkänt problem med avsevärt ökad kvalitet som resultat; den har också lyckats revolutionera marknaden genom att intressera både slutanvändare och tillverkare.”

Äran att få vinna värderar han högt.

– Det är kul att få lite publicitet runt företaget också, säger Martin.

Har folk börjat få upp ögonen för Bondtech AB sedan det blev klart att du var en av de nominerade till årets pris?

– Jag märker ju att fler har hört talas om mig, särskilt här lokalt.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan