Annons

Annons

Annons

Bilsport

Racingteamet skapade musikvideo – har setts över 9 000 gånger

Text

Inför helgens skrotbilsrace var ett av racets tema dansband. Det tog teamet Malmboys fasta på. Malmboys blev Malmboyz och både en låt och en musikvideo spelades in. Nu har videon setts flera tusen gånger.

Malmboyz från Broaryd är enligt dem själva favoriter inför helgens tävling.

I helgen som kommer är det dags för en av Anderstorps motorbanas största tävlingar det här året. Organisationen Race4fun anordnar nämligen ett uthålligt skrotbilsrace. 60 team är anmälda och över 350 förare ska under åtta timmar köra så många varv som möjligt i en bil inhandlad för max 5 000 kronor.

– Race4fun drog igång förra året med ett race på Anderstorp. Det blev en stor succé och nu i år är det fem deltävlingar och nu i helgen är det alltså i Anderstorp, säger Gustav Malmborg som är en av medlemmarna i teamet Malmboys från Broaryd.

Annons

Inför tävlingen har team Malmboys laddat upp lite annorlunda. De tre medlemmarna har nämligen spelat in en musikvideo som i skrivandets stund är uppe i över 9 000 visningar på Facebook.

Annons

– Varje race så får man rösta på olika tema och i Anderstorp är det dansband, zombie och jurassic park. Vi ville ha något positivt och roligt och då valde vi dansband. När vi började greja med bilen för att få den till en dansbandsbil tänkte vi att den skulle likna en turnébuss. Då tänkte vi att vi skulle gå fullt ut med utklädnader och posters också. Sen visade det sig att Christer, som håller på med revy, skrivit en låt och då bestämde vi oss för att göra en kul grej av det.

SE HÄR: Länk till Malmboys musikvideo

Vad säger du om det faktum att den sett över 9 000 gånger?

– Det är såklart roligt att det uppskattas, ingen av oss håller på sociala medier så det är svårt att säga om det är mycket men det låter ju mycket.

I förra racet ledde team Malmboys när en kamrem gick sönder och de fick bryta tävlingen. Inför racet på Anderstorp ser Gustav sig gärna som favoriter.

– Det är klart att det finns en del favoriter, det finns en del som vi tror ska komma högt upp och jag vill väl tro att vi ska vara med där.

Blir det ett uppträdande om ni vinner?

– Haha, det måste vi självklart försöka få till.

Annons

Gustav uppmanar till sist att så många som möjligt tar sig ut till motorbanan på lördag.

– Det är en folkfest, det är den största tävlingen på väldigt länge. Det kommer vara gratis inträde och pimpade bilar så det är lite skoj. Det var många som var där förra året som tyckte att det var skitkul och så får publiken rösta på den bil som man tycker har pimpats bäst. Så folk borde verkligen komma, säger han avslutningsvis.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan