Annons

Annons

Annons

Värnamo

Swedbank stänger flera kontor

Text

På grund av att kundernas behov och beteenden ändras väljer nu Swedbank att stänga sina kontor i Smålandsstenar och Anderstorp.

Eva Fälth, chef för Swedbank i Gislaved, Gnosjö och Värnamo kommuner.

Det är i ett pressmeddelande som Swedbank berättar att de nu stänger ner kontoren i Anderstorp och Smålandsstenar från och med den 31 maj.

– Vi ser en snabb förändring i vår omvärld, där fler och fler av våra kunder använder digitala kanaler för att göra sina vardagsärenden. Det har, även i Anderstorp och Smålandsstenar, medfört att allt färre kunder besöker våra kontor. Det är bakgrunden till att vi tagit detta beslut, säger Eva Fälth, chef för Swedbank i Gislaved, Gnosjö och Värnamo kommuner, i ett pressmeddelande.

Annons

Annons

Banken skriver att det i takt med att kundernas behov och beteenden ändras så väljer man nu att anpassa sig efter det. De skriver även att uttagningsautomater och serviceboxar i Anderstorp och Smålandsstenar inte kommer att påverkas av förändringen.

– Vi har förståelse för att flytten av kontoren i Anderstorp och Smålandsstenar kan innebära andra förutsättningar för en del av våra kunder. Vi kommer att göra vårt yttersta för att fortsätta ge den bästa servicen till våra kunder med utgångspunkt från våra kontor i Gislaved, Gnosjo ̈och Värnamo säger Eva Fälth, i pressmeddelandet.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan